DUURZAAMHEID IS DE BASIS

De appartementen (vanaf € 490.000,- v.o.n., woonoppervlaktes van ca. 103 m² tot ca. 189 m²) van De Heeren van Essen zijn met veel aandacht voor duurzaamheid ontwikkeld. Als makers van een gezonde leefomgeving hebben we dat hoog in het vaandel staan. En wij vinden het ook belangrijk dat u na oplevering gezond en duurzaam van uw appartement kunt genieten.

 

ENERGIEZUINIG WONEN

De Heeren van Essen worden gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dat betekent onder andere dat de appartementen gasloos worden. Ook worden ze uitgerust met een verwarmingsinstallatie en isolatiemateriaal die voldoen aan de hoge normen van het Bouwbesluit. Hiermee is het energieverbruik van een nieuwbouwwoning – afgaande op een normaal gebruik – vaak veel lager. Comfortabel, duurzaam én goed voor de portemonnee.

MEER OVER HET ENERGIEVERBRUIK →

 

De Heeren van Essen

VAN BINNEN ÉN BUITEN DUURZAAM

Ook aan de buitenkant van De Heeren van Essen en de directe omgeving is veel aandacht voor duurzaamheid. De woningen bepalen niet het landschap, het zijn elegante gebouwen die zich voegen in de natuur. Deels is deze natuur al aanwezig. In aanvulling daarop worden er tal van nieuwe bomen, struiken, kruiden en bloemen geplant. Het resultaat: hier genieten bewoners straks alle seizoenen van een weelderige oprijlaan, een mooi uitzicht en een fijne gezamenlijke landschapstuin met daarin het Tuinjuweel: de ontmoetingsplek van De Heeren van Essen. Onze ecoloog vertelt!

LEES HIER VERDER →

WILT U MEER WETEN?
Laat ons via onderstaand formulier weten hoe we u kunnen helpen.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.