ULTIEM GROEN

Een weids, groen uitzicht om elke dag weer van te genieten. Heerlijk vrij uitkijken en de natuur tot in uw huis beleven.

gras natuur veld

VRIJ ZICHT OP DE NATUUR

De Heeren van Essen wordt gebouwd aan de rand van Essenvelt. Met het gezicht gericht op de natuur. Om het natuurlijke gevoel te benadrukken en om een stukje geborgenheid en privacy te creëren wordt er tussen de appartementengebouwen bos aangelegd. Natuurlijk moeten de bomen en struiken formaat krijgen, maar in de toekomst zit u heerlijk beschut op uw terras dat zich opent naar het mooie landschap van Walcheren. 

champagne borrelen genieten

VAN BINNEN NAAR BUITEN 

De architect heeft de appartementen zo ingedeeld dat u de natuur tot in uw huis beleeft. Door de slimme doorkijkjes, grote schuifpuien en posities van ramen kijkt u bij binnenkomst gelijk door naar buiten. De afgeronde organische balkons zijn niet alleen heel mooi om te zien, ze zorgen er ook voor dat licht en lucht vrij spel krijgen. Neem straks plaats met een lekker drankje en geniet van uw eigen thuis alsof u elke dag op vakantie bent. De meeste balkons bieden u voldoende schaduw op warme dagen én natuurlijk ook een plek in de zon. 

DE NATUUR IN

Essenvelt borduurt voort op de landelijke omgeving. Hier vinden bewoners ultieme rust en ruimte. De appartementengebouwen liggen vrij in de natuur. En toch bent u zo bij de voorzieningen. Het winkelcentrum van Magistraatwijk is heel dichtbij en met 10 minuten fietsen bent u in hartje Middelburg en geniet u van alles wat deze charmante vestingstad te bieden heeft. Trek er lekker met de fiets op uit. Zet koers richting de kust of het Veerse Meer. Middelburg en Zeeland zijn eindeloos mooi! 

Lees verder...

ARCHITECTUUR

Appartementen die de omgeving omarmen en u een penthouse beleving geven. Grote ramen, mooie zichtlijnen en volop luxe. 

LEES MEER →

TOEKOMST

Nu kopen en tot in de lengte van dagen genieten van op en top luxe en comfort. Dat is wat De Heeren van Essen te bieden heeft. 

LEES MEER →