TOEKOMSTMUZIEK

Nu kopen en tot in de lengte van dagen genieten van op en top luxe en comfort.

De Heeren van Essen

EEN CADEAUTJE WAAR U HEEL LANG VAN GENIET

Omdat we verwachten dat hier mensen gaan wonen die in alle opzichten de vrijheid hebben om te genieten van het leven, hebben we hoog ingezet op luxe, tijdloos comfort en duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Kinderen de deur uit, misschien met pensioen of net een eigen bedrijf verkocht? Dan is De Heeren van Essen echt een cadeautje. 

apparatuur koelkast

ZO COMFORTABEL IS HET HEDEN

De Heeren van Essen wordt gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dat betekent dat de appartementen gasloos worden. Ook krijgt elk appartement een duurzaam verwarmingssysteem dat via de vloer verwarmt én koelt. Natuurlijk is de isolatie van wanden en ramen zeer hoogwaardig. Dit draagt bij aan een fijn binnenklimaat, en contactgeluid is er niet of nauwelijks.   

TOEKOMSTGERICHT

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in je eigen huis. Dat willen we allemaal. Alleen de indeling of voorzieningen laten het helaas niet altijd toe. De appartementen van De Heeren van Essen zijn klaar voor de toekomst. Brede doorgangen, vrijwel drempelloos en natuurlijk is er een lift aanwezig. 

Lees verder...

ULTIEM GROEN

Een weids, groen uitzicht om elke dag weer van te genieten. Heerlijk vrij uitkijken en de natuur tot in uw huis beleven.  

LEES MEER →

ARCHITECTUUR

Appartementen die de omgeving omarmen en u een penthouse beleving geven. Grote ramen, mooie zichtlijnen en volop luxe. 

LEES MEER →