LUXE EN ARCHITECTUUR

Appartementen die de omgeving omarmen en u een penthouse beleving geven. Grote ramen, mooie zichtlijnen en volop luxe.

WONEN AAN EEN STATIGE LAAN

De Heeren van Essen is onderdeel van de zeven urban villa’s die straks langs een kronkelende laan in het landschap staan. De statige, laangerichte entree refereert aan het landhuis van de familie Van Essen dat hier ooit stond en de manier waarop de twee gebouwen een relatie aangaan met de omgeving is echt bijzonder; voor iedereen een woning met een penthousebeleving.  

entree schets essenvelt
gevelaanzicht schets essenvelt

STIJLVOL LIJNENSPEL

De gebouwen hebben ronde vormen en een sterk horizontaal karakter. De ranke organische balkonvloer als accent in het metselwerk loopt optisch door over de hele gevel. De verspringende gevels en de staande ramen zijn juist heel verticaal georiënteerd. Hierdoor ontstaat een mooi lijnenspel dat een gebouw aantrekkelijk maakt om te zien. Van dichtbij én veraf.  

 

OP EN TOP LUXE

Of u nu voor het gebouw staatde hoofdentree binnenkomt of in uw appartement bent, overal is de afwerking even hoogwaardig en stijlvol. Met mooie, duurzame materialen krijgt De Heeren van Essen een tijdloos karakter en geniet u tot in de lengte van dagen van de luxe die u verdient. In aanloop naar de start verkoop maken we steeds meer bekend. Wilt u niets missen? Meld u dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder...

ULTIEM GROEN

Een weids, groen uitzicht om elke dag weer van te genieten. Heerlijk vrij uitkijken en de natuur tot in uw huis beleven.  

LEES MEER →

TOEKOMST

Nu kopen en tot in de lengte van dagen genieten van op en top luxe en comfort. Dat is wat De Heeren van Essen te bieden heeft. 

LEES MEER →