Start verkoop

Welkom bij de online start verkoop van de 32 exclusieve, riante appartementen van De Heeren van Essen.

De Heeren van Essen

NU IN VERKOOP! 

Het is zover: de 32 appartementen van De Heeren van Essen zijn in verkoop! De inschrijf periode loopt tot en met 13 april 2022 – 23:59 uur. U kunt in totaal 6 voorkeursappartementen opgeven.
Alle appartementen worden na sluiting van de inschrijfperiode op 13 april 23:59 uur toegewezen op basis van een loting die door de notaris wordt uitgevoerd. Deze loting vindt plaats op 14 april 2022.
Als aangegeven heeft een geïnteresseerde met een pre-sale inschrijving een streepje voor bij de loting op een geïnteresseerde zonder een pre-sale inschrijving.

VERKOOPPROCEDURE→

Interesse in een woning?

Volg onderstaande stappen.

Stap 1 | Maak kennis met de woningtypes

Op de website vindt u nu meer informatie over de appartementen per type. Van appartementen tot penthouses.

BEKIJK DE WONINGTYPES →

Stap 2 | Welke bouwnummers kiest u?

Op de interactieve kavelkaart op de website kunt u zien waar alle bouwnummers gelegen zijn. Zo kunt u goed kiezen welke bouwnummers uw favoriet zijn.

BEKIJK HET WONINGAANBOD →

Stap 3 | Download de verkoopdocumentatie

U kunt op de website alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals de sfeerbrochure, de prijslijst en de verkooptekeningen. Zo kunt u zich thuis rustig inlezen en een goede keuze maken voor uw favoriete appartement.

BEKIJK DE DOWNLOADS →

Stap 4 | Inschrijven favoriete bouwnummer(s)

Het is nog steeds mogelijk uw voorkeuren door te geven (maximaal 6). Wanneer uw favoriete bouwnummer(s) na loting al zijn toegewezen aan iemand anders, komt u op de reservelijst. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

INSCHRIJVEN APPARTEMENT →