Zo leuk dat Heijmans nu ook het contact heeft

Yvonne van Gelderen is commercieel manager bij Heijmans, zo ook voor het project De Heeren van Essen. Tot voor kort had zij vooral achter de schermen een belangrijke rol binnen de projectteams. Maar met de nieuwe persoonlijke, klantgerichte koers die Heijmans vaart, is Yvonne straks – naast de makelaar – het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt voor de klanten.

 

Even kennismaken

“Ik kom zelf niet uit Zeeland, maar elke keer als ik er kom groeit mijn enthousiasme voor de plek. Het is hier altijd net wat zonniger, de lucht is gezond en schoon en het is zo heerlijk ruim. Een groot goed vandaag de dag. Dat wij als Heijmans ook in deze regio ons steentje mogen bijdragen aan het creëren van een gezonde samenleving maakt mij trots. Zeker als ik naar dit project ‘De Heeren van Essen’ kijk.”  

 

Vanaf dag 1 zat het goed binnen ons team

“Ons hele team was vanaf dag 1 enthousiast en gemotiveerd om op deze uniek locatie een pareltje te ontwikkelen. Die positieve teamspirit is terug te zien in de architectuur van het project, de hoogwaardige groeninrichting en de vormgeving van de communicatiemiddelen. Dat straalt allemaal kwaliteit uit. En de kopers gaan diezelfde kwaliteit en aandacht ook ervaren in het contact.”

 

Nu al in gesprek

“Nu al spreken we belangstellenden die niet kunnen wachten tot we 17 december starten met de pre-sale. Met mensen die interesse hebben voor de twee woningen ‘specials’ op de begane grond of een van de penthouses gaan we wat dieper het gesprek in. We zijn dan benieuwd naar hun specifieke wensen en dromen. Deze woningen laten zich namelijk op een aantal manieren indelen en gebruiken. Hoe mooi als we daar op kunnen inspelen.”

 

Enthousiasme delen

Bij de pre-sale wordt ingezoomd op de verschillende woningtypen, zodat bij de start verkoop begin 2022, belangstellenden al een heel goed beeld hebben van wat we te bieden hebben.

 

Yvonne: “Ik kan niet wachten om mijn enthousiasme te delen met onze klanten als we (digitaal) om de tafel zitten met elkaar. De architect heeft zo’n mooi, organisch ontwerp gemaakt. Ik was gelijk verkocht en heb me bij de architectenselectie hard gemaakt om te kiezen voor dit ontwerp van KOW Architecten. Dat dit hem moest worden, wist ik zeker. Gelukkig was het team het met mij eens.”

 

Pre-sale

Bent u ook zo benieuwd naar meer informatie en wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijft u zich dan sowieso in via deze website. Bent u overtuigd van De Heeren van Essen? Schrijft u zich dan ook zeker in voor de pre-sale, dit geeft u een streepje voor wanneer we daadwerkelijk in verkoop gaan.

 

Wij houden ons te allen tijde aan de gestelde COVID-19 maatregelen vanuit het RIVM. Derhalve kunnen gesprekken met onze klanten soms niet altijd ‘live’ plaatsvinden en lossen we dit digitaal op.