Makelaar Ben de Weerd vertelt

Wie hier komt wonen heeft geluk! Deze locatie, kwaliteit en leefomgeving zijn uniek. Zo kijken de appartementengebouwen van De Heeren van Essen uit over het Nationaal Landschap Walcheren, een uitzicht dat nooit zal vervelen en zo blijft. Dit project is ontwikkeld met zorg en aandacht voor mens en natuur en dat zie je! Volledig toekomstbestendig, duurzaam en gasloos.

RUST EN RUIMTE

In ieder appartement beleeft u rust en ruimte. Belangrijk punt bij deze appartementen is dat hier niets ingeleverd hoeft te worden ten opzichte van een eengezinswoning. De appartementen hebben namelijk een gebruikersoppervlakte van circa103 m² tot 189 m². En fraaie balkons die woonkamer breed zijn. Hier geniet u dagelijks van een geweldig weids uitzicht!

GEZONDE EN FIJNE WOONOMGEVING

De woonbeleving beperkt zich niet alleen tot het appartement, maar loopt door in de landschapstuin en het tuinjuweel. We kunnen ons goed voorstellen dat de stap van een woning met tuin naar een appartement soms groot is. Maar dankzij de royale balkons en de gezamenlijke tuin hoeft u dit niet te missen. Hoe fijn is het om alsnog in de tuin te kunnen werken en elkaar als bewoners hier te kunnen ontmoeten. Allemaal stimulans voor een gezonde en fijne woonomgeving.

CONTACT

De appartementen zijn zo bedacht dat u optimaal kunt genieten van de ruimte en fraaie vergezichten. Maar wellicht heeft u nog meer (woon)wensen of ziet u graag een andere indeling. Er zijn veel opties mogelijk. We helpen u graag en denken graag met u mee. Zien we u tijdens één van de aankomende verkoopdagen of wellicht al eerder tijdens een vrijblijvend informatiegesprek? Neem gerust contact op met ons kantoor via 0118 460 300 of [email protected]

AANMELDEN VERKOOPDAG →