Datum: zaterdag 9 april
Locatie: De Heeren van Essen
Tijd: 11:00 tot 14:00 uur

Event 9 april:
Lente bij De Heeren van Essen

Op 6 april gaan de 32 appartementen van De Heeren van Essen in verkoop. Vervolgens organiseren we op zaterdag 9 april tussen 11:00 en 14:00 uur een event 'Lente bij De Heeren van Essen' waarbij het verkoopteam klaar staat om al uw vragen te beantwoorden rondom de verkoop. U kan deze dag gewoon langskomen op locatie, Zien wij u daar?

ai interieur

START VERKOOP 6 APRIL

Het is zover: de twee appartementsgebouwen van De Heeren van Essen gaan in verkoop! De verkoop start op 6 april omstreeks 12:00 uur. Uw favoriete bouwnummers (maximaal 6) kan u vanaf dat moment doorgeven via het online inschrijfformulier. U hebt hier de tijd voor tot 13 april 23:59 uur. 

LEES MEER OVER DE START VERKOOP →

Parkeren

De locatie van De Heeren van Essen én de Oude Vlissingseweg is niet berekend op het parkeren van auto’s, derhalve vragen wij u om– als het even kan – met de fiets naar het Event te komen. Komt u toch met de auto, parkeer deze dan bij voorkeur in de wijk Middelburg Zuid of Reijershove.

Veiligheid op locatie 

Heijmans hecht aan veiligheid in de breedste zin van het woord. De locatie van De Heeren van Essen is een bouwlocatie. Daarom vragen wij u om de op de locatie met lint aangegeven veiligheidsroutes te volgen en hiervan niet vanaf te wijken.

Uiteraard ontvangen wij u en uw familie deze dag graag, echter gelet op het feit dat de locatie van De Heeren van Essen een bouwlocatie is, kunnen we kinderen jonger dan 16 jaar niet op de locatie toelaten. Ook is het verstandig om stevige schoenen aan te doen, aangezien de locatie nog niet verhard is.

Bovenstaande geven we voor uw en onze veiligheid aan en rekenen op uw medewerking!