EEN TWEEDE THUIS

Prachtige appartementen, penthouses, vergezichten en de ultieme rust van Zeeland. Dat is de Heeren van Essen in Essenvelt, Middelburg. De ruime appartementen en penthouses zijn bij uitstek geschikt als tweede woning. U komt volledig tot rust door de fijne ligging, maar ook door het gebruik van organische vormen waardoor licht, lucht en ruimte hoogtij vieren. Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht – wat een gevoel!

Vanaf € 490.000,- v.o.n.

Woonoppervlaktes van ca. 103 m² tot ca. 189 m²

WAAROM EEN TWEEDE THUIS?

  1. 365 dagen in het jaar een vakantiegevoel! In Zeeland schijnt de zon net wat vaker dan elders in het land én we weten allemaal wat vitamine D met ons doet. Optimaal genieten, ontspannen het hele jaar door! 
  2. Een appartement in De Heeren van Essen is een mooie waardevaste investering voor uw eigen toekomst. Geen zorgen over gas, gewoon goed duurzaam zoals het hoort.
  3. Een prachtig ruim en comfortabel appartement met een mooie aangelegde tuin waar u ook volop van kunt genieten. U kunt hier een lang weekend ontspannen of doordeweeks hybride werken. Het mooie is dat u de deur achter u dicht trekt om hem op een volgend moment gewoon weer te openen.

ULTIEM ZEELAND

Zeeland, en dan in het bijzonder Middelburg, is de ideale plek om een weekend te verblijven. Het vriendelijke karakter van de stad, het weidse uitzicht net daarbuiten en de ruimtelijke omgeving laten alle reuring van het dagelijks leven verdwijnen. Daarnaast zijn er vele dorpjes, bezienswaardigheden, musea en horeca in de directe omgeving die het bezoek aan uw (tweede) thuis heerlijk ontspannen maken. Of denk aan een lange wandeling of fietstocht door een van de vele natuurparken: Zeeland is een rijke omgeving. 

MEER OVER DE LOCATIE →

VERKOOPDAG: ZATERDAG 7 OKTOBER

Op zaterdag 7 oktober tussen 10:00 en 12:00 organiseren wij een verkoopdag waarbij het verkoopteam klaar staat om al uw vragen te beantwoorden rondom de verkoop. Maak vrijblijvend een afspraak via onderstaande link of door te bellen met Schinkel de Weerd Makelaardij (0118-460300) of Team Stad & Zeeland en A-Leisure (0113-211147) en bekijk samen met ons de locatie van wellicht uw tweede woning. Zien we u snel?

NEEM CONTACT OP →

WILT U MEER WETEN?
Laat ons via onderstaand formulier weten hoe we u kunnen helpen.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.